Kickboksen

Waarom Kickboksen!

Integendeel tot veel andere sporten is (kick)boksen een total body work-out waarbij je al de spieren in je lichaam gebruikt. Je spant zelfs spieren aan waarvan je niet eens wist dat je ze had. Geloof je het niet? Kijk maar naar de grootheden op tv, zij zijn allemaal afgetraind van top tot teen. (Kick)boksen is een enorm intensieve training en het is dan ook de ideale manier om overtollig vet te verbranden. Door de hoge intensiteit worden pieken in je metabolisme bereikt, wat ervoor zorgt dat je veel calorieën verbrand.

Wanneer Kickboksen?

Kickboksen vindt plaats in small groups onder leiding van ervaren (kick) bokstrainers. Elke maandag en woensdag van 19:00-19:45 uur kun je aansluiten bij deze intensieve les.

Voor informatie over deelname kun je terecht via info@fitinaarle.nl of telefonisch 0492 747027, maar je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen snel contact met je op!

 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Sporten met 25% korting

Sporten met 25% korting

Geplaatst op: 2022-04-03

Bewegen is belangrijk, zeker in een tijd waarin we te inactief zijn. Juist voor scholieren en studenten is sporten een mooie afleiding en kan het helpen fysiek en mentaal gelukkiger te zijn. Wij gaan je helpen!

Lees meer Meer nieuws
Lise van Bokhoven heeft haar Master Oncologie fysiotherapie behaald!

Lise van Bokhoven heeft haar Master Oncologie fysiotherapie behaald!

Geplaatst op: 2020-07-01

Goed nieuws! Eind juni 2020 is Lise van Bokhoven afgestudeerd aan de Avans+ als Master Oncologiefysiotherapeut! Hiermee heeft ze zich gespecialiseerd om mensen die kanker (gehad) hebben te begeleiden. Vó&oa...

Lees meer Meer nieuws