Kickboksen

Waarom Kickboksen!

Integendeel tot veel andere sporten is (kick)boksen een total body work-out waarbij je al de spieren in je lichaam gebruikt. Je spant zelfs spieren aan waarvan je niet eens wist dat je ze had. Geloof je het niet? Kijk maar naar de grootheden op tv, zij zijn allemaal afgetraind van top tot teen. (Kick)boksen is een enorm intensieve training en het is dan ook de ideale manier om overtollig vet te verbranden. Door de hoge intensiteit worden pieken in je metabolisme bereikt, wat ervoor zorgt dat je veel calorieën verbrand.

Wanneer Kickboksen?

Kickboksen vindt plaats in small groups onder leiding van ervaren (kick) bokstrainers. Elke maandag en woensdag van 19:00-19:45 uur kun je aansluiten bij deze intensieve les.

Voor informatie over deelname kun je terecht via info@fitinaarle.nl of telefonisch 0492 747027, maar je kunt ook onderstaand contactformulier invullen. We nemen snel contact met je op!

 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Geplaatst op: 2021-08-31

Van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 september zijn er werkzaamheden aan de Helmondseweg bij de entree van Fit in Aarle. Je kunt het beste via de entree van de Aldi naar onze club rijden. Met de fiets en te v...

Lees meer Meer nieuws
Start nu met BenFit en verlies in 10 weken tijd 5-8 kilo

Start nu met BenFit en verlies in 10 weken tijd 5-8 kilo

Geplaatst op: 2021-02-15

Start nu met het 10 weken BenFit programma - Bij Fit in Aarle - Start met een uitgebreid voedingsadvies - Wekelijks je dagrecepten in de app - 2x per week 30 minuten training met je BenFitcoach of persona...

Lees meer Meer nieuws