Jeugdfitness

 

Ben je nog geen 16 jaar, maar wil je wel fitnessen? Dat kan bij Fit in Aarle met het Junior Fit Programma. Na het volgen van een speciaal programma ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan of te sporten met leeftijdsgenootjes in een groep.

Waarom jeugdfitness?

Als je nog geen 16 bent, ben je nog in de groei. Je mag dan niet zonder instructie trainen in de fitness. Voor kinderen van  7 tot 11 jaar* hebben we daarom Kids H.I.I.T.  De Fit in Aarle instructeur leert je alles over de fitness. Hoe werken de apparaten, wat is het maximale gewicht en hoe voer je een oefening goed uit.

Ben jij 12 jaar of ouder dan mag je na het volgen van een speciaal programma helemaal alleen of met vriendjes sporten. Ook mag je deelnemen aan de Junior trainingen.

Jeugdfitness en Kids H.I.I.T.

Met je Junior Fit Programma mag je elke werkdag van 16.00-18.00 vrij in de fitness trainen. Dit kan na het volgen van het speciale startprogramma (zie hierboven), gebeurt aan de hand van en trainingsschema ook onder begeleiding van een Fit in Aarle instructeur.

Jeugdtarieven

Het Junior Fit programma kun je afsluiten voor 6 maanden voor €21,95 per maand. 

Je kunnen dan gebruik maken van de Kids H.I.I.T groepsles en/of van de vrije trainingen* elke maandag tot en met vrijdag tussen 16.00-18.00 uur.

* als je het speciale programma gevolgd hebt zodat je veilig en verantwoord kunt trainen

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Yes 1 juli mag de deur weer open!

Yes 1 juli mag de deur weer open!

Geplaatst op: 2020-05-27

Lees meer Meer nieuws
Je kunt met je Fit in Aarle lidmaatschap deelnemen aan jouw outdoor lessen in Beek en Donk

Je kunt met je Fit in Aarle lidmaatschap deelnemen aan jouw outdoor lessen in Beek en Donk

Geplaatst op: 2020-05-25

We mogen in de buitenlucht WEL trainen. Vanwege de ruimere mogelijkheden bieden we de lessen aan bij onze andere vestiging Lifestyle center Laarbeek. Hieronder tref je het rooster aan. Hieronder tref je de bela...

Lees meer Meer nieuws