High intensity workouts van 30-45 minuten

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Het is een uitdagende les waarbij je flink op de proef wordt gesteld. Onze Fit in Aarle trainers bieden je dagelijks een stevige full body work-out met gebruik van je eigen lichaam in combinatie met allerlei kleinmateriaal zoals bijvoorbeeld touwen, plyoboxen, slamballs, halterstangen en kettlebells.

Belangrijkste factor is dat je gemotiveerd wordt door je trainer/coach om nét een beetje meer te doen als je van plan was!

H.I.I.T. - Wil je meer plezier in jouw trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan eens mee met onze H.I.I.T.-trainingen. Dit trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt. Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want H.I.I.T. heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met H.I.I.T. wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

H.I.I.T. junior - Evenals de energieke circuittraining voor volwassenen bieden we de training ook voor jeugd/junioren aan.  

Cross H.I.I.T. - In onze Crossbox bij Fit in Aarle vind je de stoere CrossBox® studio. De CrossBox® is een super intensieve trainingsvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van allerlei verschillende materialen zoals halters met gewichten, kettlebells, zandzakken en touwen. Het is een variant op het populaire CrossFit.

Kickboksen Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, en werd daar populair in het begin van de jaren 1970. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

8 redenen waarom kickboksen goed voor je is.

  1. Verbranden. Je verbrandt per intensieve Kickboks-workout (van 1 uur) tussen de 400 en 800 calorieën. 
  2. Kracht. Naast het verbranden van calorieën train je ook elke spier in je lichaam. Dus ook een strakke, toned body is het resultaat van flink Kickboksen.
  3. Verdediging. Je zelfvertrouwen zal ervan groeien! Omdat je weet hoe je je moet verdedigen, mocht dit ooit nodig zijn, voel je je krachtiger dan ooit te voren.
  4. Conditie. Naast verbranden en kracht heb je flink wat uithoudingsvermogen nodig om het een uur vol te houden. Je werkt dus ook aan je conditie!
  5. Abs. Zoals gezegd: je gebruikt alle spieren. Maar vooral de spieren rondom je core worden belast. Je moet steeds indraaien en alle kracht komt eigenlijk uit je buik. Je krijgt dus een mooie buik! 
  6. Explosiviteit. Door de explosiviteit van de training train je ook je hart- en vaatstelsel. En dat is overal goed voor.
  7. Andere spieren. Je traint andere spieren en bewegingen dan bij klassieke cardiosporten zoals hardlopen, zwemmen of fietsen. Omdat de bewegingen – als het goed is – niet alledaags zijn (je slaat niet dagelijks iemand in elkaar, hopen we) train je dus andere spieren.
  8. Afreageren. Beetje geïrriteerd om die vervelende collega? Loopt je hoofd over van gedachten? Heb je je kapot geërgerd aan het verkeer? Met Kickboksen verzet je je gedachten. Je slaat letterlijk alles van je af en daarna ben je helemaal ZEN.

 

De Fit in Aarle trainers verzorgen op onderstaande tijden de H.I.I.T. groepslessen. Voor een uitgebreid overzicht check je app.

Maandag 

9:00-9:30 H.I.I.T.

19:00-19:45 Kickboksen

20:00 - 20:30 Cross H.I.I.T.

Dinsdag

9:00-9:30 H.I.I.T.

20:00 - 20:30 Cross H.I.I.T.

Woensdag

9:00-9:30 H.I.I.T.

19:00-19:45 kickboksen

20:00 - 20:30 Cross H.I.I.T.

Donderdag

09:00-09:30 H.I.I.T

20:00-20:30 Cross H.I.I.T.

Vrijdag

09:00-09:30 H.I.I.T.

18:30-19:00 Cross H.I.I.T.

Zaterdag en Zondag 09:00-09:30 H.I.I.T.

 

 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Tijdens WISH is Fit in Aarle aangepast open!

Tijdens WISH is Fit in Aarle aangepast open!

Geplaatst op: 2022-06-19

Lees meer Meer nieuws
Ben jij onze nieuwe fitnesstrainer!

Ben jij onze nieuwe fitnesstrainer!

Geplaatst op: 2022-06-09

Wil jij werken in een sportieve omgeving als fitnesstrainer? Kom dan onder het genot van een kop koffie of thee kennismaken en de mogelijkheden bespreken. Heb je veel fitness ervaring, maar nog geen diploma's ...

Lees meer Meer nieuws