Word fit en voel je beter met een training bij Fit in Aarle!

Deze site is voor iedereen die zich bezighoudt met afslankensport en gezondheid. Ons professioneel opgeleid team staat klaar om je als gast te mogen begroeten en je te begeleiden om je in onze sportschool in een zo goed mogelijke gezondheid te krijgen of te behouden. Fit in Aarle is een dynamisch, kleinschalig, sfeervol sport- en fitnesscentrum in Aarle-Rixtel.

Bij Fit in Aarle kunt je genieten van een persoonlijke aandacht, kundige begeleiding, goede fysiotherpauten (op afspraak) en professionele begeleiding bij afvallen (dietist of gewichtsconsulent). 

Wij bieden je meer plezier bij het behalen van je sportieve doelstellingen. 

Op deze website tref je alle informatie aan over fitness bij Fit in Aarle, de dagelijkse High Intensity Interval trainingenen in onze Crossbox area, de 65+ fitness academie en de trainingen voor onze jongste doelgroep! Heb je vragen of wil je vrijblijvend een kijkje komen nemen of dagje sporten? Neem dan direct contact met ons op!

 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor jouw ideale trainingspakket.

Wil je je ook fitter en vitaler als ooit tevoren voelen? Neem contact met ons op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Geplaatst op: 2021-08-31

Van donderdag 9 tot en met zaterdag 11 september zijn er werkzaamheden aan de Helmondseweg bij de entree van Fit in Aarle. Je kunt het beste via de entree van de Aldi naar onze club rijden. Met de fiets en te v...

Lees meer Meer nieuws
Start nu met BenFit en verlies in 10 weken tijd 5-8 kilo

Start nu met BenFit en verlies in 10 weken tijd 5-8 kilo

Geplaatst op: 2021-02-15

Start nu met het 10 weken BenFit programma - Bij Fit in Aarle - Start met een uitgebreid voedingsadvies - Wekelijks je dagrecepten in de app - 2x per week 30 minuten training met je BenFitcoach of persona...

Lees meer Meer nieuws