Word fit en voel je beter met een training bij Fit in Aarle!

Deze site is voor iedereen die zich bezighoudt met afslankensport en gezondheid. Ons professioneel opgeleid team staat klaar om je als gast te mogen begroeten en je te begeleiden om je in onze sportschool in een zo goed mogelijke gezondheid te krijgen of te behouden. Fit in Aarle is een dynamisch, kleinschalig, sfeervol sport- en fitnesscentrum in Aarle-Rixtel.

Bij Fit in Aarle kunt je genieten van een persoonlijke aandacht, kundige begeleiding, goede fysiotherpauten (op afspraak) en professionele begeleiding bij afvallen (dietist of gewichtsconsulent). 

Wij bieden je meer plezier bij het behalen van je sportieve doelstellingen. 

Op deze website tref je alle informatie aan over fitness bij Fit in Aarle, de dagelijkse High Intensity Interval trainingenen in onze Crossbox area, de 65+ fitness academie en de trainingen voor onze jongste doelgroep! Heb je vragen of wil je vrijblijvend een kijkje komen nemen of dagje sporten? Neem dan direct contact met ons op!

 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor jouw ideale trainingspakket.

Wil je je ook fitter en vitaler als ooit tevoren voelen? Neem contact met ons op!

Vul onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Sporten met 25% korting

Sporten met 25% korting

Geplaatst op: 2022-04-03

Bewegen is belangrijk, zeker in een tijd waarin we te inactief zijn. Juist voor scholieren en studenten is sporten een mooie afleiding en kan het helpen fysiek en mentaal gelukkiger te zijn. Wij gaan je helpen!

Lees meer Meer nieuws
Lise van Bokhoven heeft haar Master Oncologie fysiotherapie behaald!

Lise van Bokhoven heeft haar Master Oncologie fysiotherapie behaald!

Geplaatst op: 2020-07-01

Goed nieuws! Eind juni 2020 is Lise van Bokhoven afgestudeerd aan de Avans+ als Master Oncologiefysiotherapeut! Hiermee heeft ze zich gespecialiseerd om mensen die kanker (gehad) hebben te begeleiden. Vó&oa...

Lees meer Meer nieuws