Mededeling over contributie

 

Voor iedereen is deze situatie een hele onwerkelijke, dat begrijpen we maar al te goed. We hebben op 1 februari onze 6-6 en 6-Eleven openstelling geïntroduceerd en een aantal van onze members waren de afgelopen weken al trouw sporter tijdens deze onbemande openstelling.
Helaas is dat nu niet mogelijk. Dat is onwerkelijk en dat doet oprecht pijn!
De gevolgen voor onze teamleden en hun gezinnen zijn nu al groot. Ik wil er natuurlijk alles aan doen om mijn teamleden, die zo ontzettend waardevol zijn voor onze club te ontzorgen de komende moeilijke weken. Zij werken hard mee om samen te vechten voor ONS - voor JOUW Fit in Aarle.

De afgelopen dagen ontvangen we regelmatig vragen over contributies, afspraken, compensaties en tot ons verdriet ook storneringen en opzeggingen. Wij moeten je helaas de antwoorden op al die vragen nog even schuldig blijven en we vragen je daarvoor begrip en geduld, hoe moeilijk dat ook voor jou is! We weten op dit moment niet of, hoe en wanneer er vanuit de overheid met ons meegedacht zal gaan worden. Onze branchevereniging en ook de VES is daar volop mee aan de slag gegaan. Gun ons de tijd om de zaken goed te regelen, de zaken te overwegen om voor jou ook een goede oplossing te bieden.

Wat we nu aan al onze sporters  -  maar specifiek aan jou vragen: "BLIJF ONS ALSJEBLIEFT STEUNEN"
We beseffen dat het ook voor jullie een moeilijke tijd is, maar als jullie ons blijven steunen zorgen wij dat we er straks weer volop voor jullie kunnen zijn.  

Nu kunnen we ons slechts beperken tot de daily workouts, online tips en hulp op afstand, zodat je niet stil hoeft te zitten. 
Together we are strong!

Veel sterkte en gezondheid gewenst,

Ellen Tappel-Verspaget
 

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Sluiting - wat doen we met de contributie

Sluiting - wat doen we met de contributie

Geplaatst op: 2020-03-25

Woensdag 25 maart 2020 hebben we een mail verstuurd met informatie over je contributie. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar info@fitinaarle.nl en we zorgen dat je alsnog deze informatie to...

Lees meer Meer nieuws
Mededeling over contributie

Mededeling over contributie

Geplaatst op: 2020-03-24

  Voor iedereen is deze situatie een hele onwerkelijke, dat begrijpen we maar al te goed. We hebben op 1 februari onze 6-6 en 6-Eleven openstelling geïntr...

Lees meer Meer nieuws