Vraag en antwoord naar aanleiding van de CORONA maatregelen

V: Is de club open?
A: Nee, alle clubs in Nederland zijn gesloten vanaf 15 maart 2020, in ieder geval tot 6 april 2020 of voor zolang als de overheid dat bepaald. We houden er ernstig rekening mee dat de maatregel tot 1 juni 2020 verlengd zal worden.

V: Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: We bieden trainingen aan via onze besloten facebookgroep https://www.facebook.com/groups/Fit.in.Aarle.in.Beweging/ en je kunt via info@fitinaarle vragen om een GymVip trainingsschema voor thuis. Onze coaches maken telefonisch een afspraak met je om een schema op maat samen te stellen.

V: Ik probeer telefonisch in contact te komen met de club maar krijg een ingesproken bericht? Wat kan ik doen?
A: Vanaf maandag 30 maart 2020 zijn we op maandag, woensdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00-12:00 uur - Telefoon 0492 747027. Daarnaast kun je via email info@fitinaarle.nl je vragen stellen en we proberen daar snel op te reageren. 

V: Kan ik mijn sportprogramma wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je sportprogramma blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om via GymVip thuis te trainen. Daarnaast wordt de tijd dat we gesloten zijn geweest indien je daarvoor contributie hebt betaald gecompenseerd. Wijzigingen worden conform de algemene voorwaarden behandeld.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club?
A: Vanzelfsprekend wordt de tijd dat je geen gebruik hebt kunnen maken gecompenseerd. Als clublid heb je daarover op 25-3-2020 een mail ontvangen. Mocht je geen mail hebben ontvangen dan kun je via info@fitinaarle.nl deze nieuwsbrief aanvragen.

V: Kan Fit in Aarle mijn sportprogramma niet gewoon bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen maar zoals in de mail van 25-3-2020 aangegeven bieden we je natuurlijk compensatie aan voor de duur dat de club is gesloten vanwege de corona maatregelen.

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn sportovereenkomst?
A: Wat jammer om te horen dat je je sportovereenkomst op wilt zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Wanneer je toch besluit op te zeggen gelden hiervoor onze Algemene Voorwaarden en minimaal één maand opzegtermijn. 

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Sluiting - wat doen we met de contributie

Sluiting - wat doen we met de contributie

Geplaatst op: 2020-03-25

Woensdag 25 maart 2020 hebben we een mail verstuurd met informatie over je contributie. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar info@fitinaarle.nl en we zorgen dat je alsnog deze informatie to...

Lees meer Meer nieuws
Mededeling over contributie

Mededeling over contributie

Geplaatst op: 2020-03-24

  Voor iedereen is deze situatie een hele onwerkelijke, dat begrijpen we maar al te goed. We hebben op 1 februari onze 6-6 en 6-Eleven openstelling geïntr...

Lees meer Meer nieuws