AFVALLEN

Praktijk Voeding en Diëtetiek

Sandra Penninx

  • Afgeronde opleiding post-HBO sportdiëtetiek
  • Gewichtsconsulent (BGN)
  • Gespecialiseerd in leefstijlverandering en leefstijlcoaching
  • Tevens geschoold in behandelen bij welvaartsziekten; diabetes, hart- en vaatziekten, COPD etc
  • BenFit Coach 

Sandra Penninx, leefstijlcoach, (sport)dietist, gewichtsconsulent (BGN)

Praktijk:Voeding & Diëtetiek

We staan er niet altijd bij stil, maar eten is, naast lekker en gezellig, belangrijk voor onze gezondheid. Lekker en gezond eten is nodig om in goede conditie te blijven en om klachten bij ziekte te verminderen. 

Uw ideale gewicht: goede voeding én gerichte training

Het bereiken van uw ideale gewicht gaat vaak samen met gerichte beweging. Bij Fit in Aarle vindt u deze optimale combinatie en krijgt u een goed advies of goede begeleiding naar uw doel!

Interesse in leefstijlcoaching, begeleiding door een gewichtsconsulent en of diëtetiek? Neem contact met ons op!

U heeft recht op 3 uur dieet advisering vanuit uw basisverzekering (houdt hierbij wel rekening met het jaarlijks eigen risico). Informeer bij uw eigen verzekering voor de vergoedingen 2019.

T. 06-15278493  E. dietist@lifestylecenterlaarbeek.nl 

VISIE

Als diëtist en leefstijlcoach vind ik het erg belangrijk dat voeding gezond, maar ook vooral lekker en gezellig is en blijft. De kunst ligt namelijk niet in het afvallen, maar in de bewustwording en het vinden van de juiste balans. Het vinden van deze balans is met name belangrijk voor het resultaat op de langere termijn. We gaan samen op zoek naar gezondere alternatieven en proberen ongezonde gewoonten om te buigen naar gezonde gewoonten. De behandeling wordt niet ervaren als een streng dieet, maar als de ontwikkeling van een gezonde leefstijl met producten die zowel lekker als gezond zijn. Tijdens dit proces probeer u zoveel als mogelijk te motiveren en te coachen zodat we samen uw doel behalen!

Contact

Fit in Aarle
Helmondseweg 7a
5735 RA Aarle-Rixtel

0492-747027
Sluiting - wat doen we met de contributie

Sluiting - wat doen we met de contributie

Geplaatst op: 2020-03-25

Woensdag 25 maart 2020 hebben we een mail verstuurd met informatie over je contributie. Mocht je deze niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar info@fitinaarle.nl en we zorgen dat je alsnog deze informatie to...

Lees meer Meer nieuws
Mededeling over contributie

Mededeling over contributie

Geplaatst op: 2020-03-24

  Voor iedereen is deze situatie een hele onwerkelijke, dat begrijpen we maar al te goed. We hebben op 1 februari onze 6-6 en 6-Eleven openstelling geïntr...

Lees meer Meer nieuws